Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Een team van meer dan 50 specialisten

Wij hanteren een persoonlijke aanpak en open communicatie. Dit zorgt voor duidelijkheid bij alle partijen, zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Voor, tijdens en na een project.

Treijtel B.V. is een familiebedrijf dat ver teruggaat. Er is al een timmerman Treijtel aangetroffen in het jaar 1700…blijkt uit onderzoek. Maar het is ruim 60 jaar geleden ingeschreven in Kamer van Koophandel te Rotterdam. De vierde generatie is er inmiddels werkzaam. Anno 2022 werken er dagelijks ruim 50 trotse en vakbekwame mensen voor opdrachtgevers in de Randstad. Het Treijtel team denkt graag met u mee en staat open voor ideeën. We richten ons vol passie op uw klus, daarbij investeren we in duurzaamheid en personeel, met het oog op de toekomst.

Over ons

1959

Oprichting

André Treijtel gaat werken op 17-jarige leeftijd bij het bedrijf van zijn vader, L.Ph. Treijtel.

1965

Afgestudeerd

André is afgestudeerd als bouwkundig aannemer en begint in 1966 voor zichzelf het Timmerbedrijf A.J. Treijtel. Hij huurt een souterrain werkplaats in de Hooglandstraat in Rotterdam Noord.

1970

Fusie

Timmerbedrijf A.J. Treijtel fuseert met Timmerbedrijf L.Ph. Treijtel. Het bedrijf heet vanaf nu L.Ph.Treijtel & Zoon. De werkplaats is gevestigd in de Zaagmolenstraat in Rotterdam Noord en het kantoor bevindt zich in het woonhuis van L.Ph. Treijtel.

1979

Verhuizing

L.Ph. Treijtel & Zoon wordt André Treijtel b.v. en een jaar later verhuist het bedrijf naar de Mathenesserdijk in Rotterdam West. Het bedrijf begint zich te specialiseren in onderhoud voor huurwoningen. Ook is Treijtel een specialist in het renoveren en plaatsen van plafonds en wanden. 

2001

Overname zoons

De aandelen gaan naar de drie zoons van André. Hiermee nemen ze de dagelijkse leiding over in het bedrijf. Een jaar later vindt de verhuizing plaats, ditmaal naar de Zuiddiepjeskade 24 in Rotterdam Zuid. Hier bevindt het bedrijf zich vandaag de dag nog steeds. Na 50 jaar trouwe dienst stopt André Treijtel geleidelijk aan met werken en geeft hij het stokje over aan zijn drie zoons. 

2017

Groei

Steeds meer woningbouwcoöperaties en vastgoedbedrijven maken gebruik van de professionals van Treijtel. Terwijl het al vroeg inzet op automatiseren, verdubbelt niet alleen het aantal medewerkers in rap tempo, maar ook de omzet. 

2022

Investeren

Treijtel investeert in de samenwerking met klanten en medewerkers. O.a. door digitale transformatie, innovatie en samenwerking in de keten.