Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Bedrijven

Uw bedrijfspand is een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw bedrijf. Het moet er dus netjes uitzien, van buiten en van binnen. En misschien nog wel belangrijker: u en uw medewerkers willen er veilig kunnen werken. Regelmatig onderhoud is dus noodzakelijk. Bij Treijtel B.V. kunt u terecht voor alle soorten onderhoud. We staan dag en nacht voor u klaar om reparaties en spoedklussen uit te voeren. 

Bedrijven

Woningcorporaties

Als woningcorporatie zorgt u ervoor dat uw huurders een prettige plek hebben om te wonen. Gaat er iets stuk, of is iets aan vervanging toe dan is het zaak dat dit zo snel mogelijk geregeld wordt. Een snelle afhandeling zorgt immers voor een hogere tevredenheid bij huurders. Dit is waarom we bij Treijtel B.V. het hele jaar door, dag en nacht klaar staan om u en uw huurders van dienst te kunnen zijn.

Woningcorporaties

Vastgoed- en projectmanagement

Als vastgoed- en projectmanagement organisatie heeft u een grote verantwoordelijkheid en zijn er altijd bepaalde risico’s. Niet zo gek dus dat u samen wilt werken met een betrouwbare aannemer met de nodige ervaring. Daarbij is het belangrijk dat u iemand heeft die met u mee kan denken en kan adviseren waar nodig. Bij Treijtel B.V. hebben we al 60 jaar ervaring in het samenwerken met projectmanagement bedrijven. Waar we samenwerken met u, andere specialisten of desgewenst de regie voor u uit handen nemen.  

Vastgoed- en projectmanagement

VVE Beheerders

Als VVE beheerder zorgt u dat woningeigenaars prettig kunnen wonen door zo snel mogelijk een oplossing te bieden voor problemen aan de woningen of in het gebouw. Hiervoor wilt u kunnen rekenen op iemand die direct voor u klaar staat als de nood aan de man is. Treijtel B.V. heeft altijd iemand klaarstaan bij u in de buurt, die snel ter plekke kan zijn. Ook voor minder dringende klussen kunt u natuurlijk bij ons terecht. 

VVE Beheerders
Havensteder
Rockfield Real Estate
HEF Wonen
Monxs
Pameijer
EKTIV
QuaWonen
Woonbron
Woonstad Rotterdam