Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Het beste in ons vakgebied

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een professioneel en gezellig familiebedrijf? Ga je vakkundig te werk en ben je gemotiveerd om elke dag het beste uit jezelf te halen? Denk je in mogelijkheden en oplossingen en zet je graag je schouders eronder samen met collega’s? Dan ben jij degene die wij nodig hebben om ons team te komen versterken. 

Treijtel is een groeiende onderneming met genoeg ruimte om je te ontwikkelen en je ambities waar te maken. We zijn de afgelopen 60 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwkundig aannemersbedrijf met ruime ervaring en een team van 50 medewerkers die van aanpakken weten.

Bekijk onze vacatures

Filter vacatures
Vakgebied
Service en techniek(2)
Werkvoorbereiding(1)
Regio
Zuid-Holland(1)

3 vacatures

Is een nieuwe uitdaging als uitvoerder mutatieonderhoud iets voor jou?

Bij Treijtel wacht er een uitdagende baan als calculator/werkvoorbereider op je. Meer weten?

Wij willen ons team uitbreiden en versterken!

Vacatures

Goed salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden

Opleidings- en groeimogelijkheden

Succes vieren we samen

Stage lopen

SBBVolandis

Treijtel B.V. is een erkend leerbedrijf, wat betekent dat je bij ons terecht kunt om stage te lopen tijdens je opleiding. We bieden leer-/ werktrajecten van hoge kwaliteit en je kunt rekenen op professionele begeleiding van een leermeester die het beroep beoefent waarvoor jij aan het leren bent. Een combinatie van werken en leren is de beste en leukste manier om het vak onder de knie te krijgen. Zie je dat wel zitten? Neem dan snel contact op!

Bekijk vacatures

We werken samen met Haagbouw en Rijnmondbouw

Stichting Haagbouw en Rijnmondbouw zijn opleidingsbedrijven voor mensen die in de bouw willen gaan werken én voor wie al in deze sector werkt, maar graag door wil groeien. Je kunt hier terecht met een vmbo-opleiding of zelfs als je geen diploma hebt gehaald. Zolang je maar gemotiveerd bent en de juiste inzet toont. Wij werken samen met deze organisaties zodat we regelmatig nieuwe, enthousiaste medewerkers via hen mogen ontvangen.